Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0548-654371
  • info@wispels.nl
  • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Join the family

Wispels is een (h)echt en onafhankelijk familiebedrijf. Ons kantoor bestaat uit een klein team van financieel specialisten, met een gezonde groeiambitie. Een kantoor met een mooie historie, maar met nog meer potentie voor de toekomst.

 

Financiële zaken zijn een serieuze zaak. Wij zien het als een uitdaging om cijfers helder(s) en persoonlijk te maken. Als team werken we samen aan een financieel fitte toekomst van onze klanten. Een leven lang financieel partner zijn; daar gaan we voor. In welke levensfase je als persoon, ondernemer of bedrijf ook zit.

 

Typisch Wispels?

We zien onszelf echt als financiële noabers. Vanuit ons vakgebied, werkwijze en karakteristieke dorpsboerderij. Maar het zit vooral in onze mensen. Zij maken het verschil. Persoonlijk, servicegericht, klantgedreven, proactief, authentiek en praktisch. Deze waarden zitten verankerd in onze cultuur. Stuk voor stuk ingrediënten voor goed ‘noaberschap’. Een cultuur die jou aanspreekt? Houd dan de vacatures op de website of via onze social kanalen in de gaten.

 

Kan je niet zolang wachten? Wil jij jezelf verzekeren van een plek in ons team? Ben jij ervan overtuigd van meerwaarde te zijn voor ons team? Dan komen we uiteraard graag met je in contact. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen naar pascal.wispels@wispels.nl. Wie weet klikt het.