Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0548-654371
  • info@wispels.nl
  • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Werkgevers

Bedrijven kennen zo hun eigen wensen en behoeften. Qua bedrijfsverzekeringen, verzuimverzekeringen en financiële planning. Je bent een onderneming, maar ook werkgever. Dat geeft kansen èn brengt ook andere uitdagingen, verplichtingen, richtlijnen en risico’s met zich mee. Hoe manage je dit als bedrijf? Wat moet je verzekeren en wat is een keuze? Hoe kan je goed werkgeverschap faciliteren en ook borgen in je verzekeringspakket? Welke opties zijn er? Vragen waar ons team zakelijk je graag bij helpt.

 

Als financiële noabers staan we naast u als werkgever en zetten we graag die stap extra. Persoonlijk contact. Servicegericht. Duidelijke taal. Daar houden we van. We kennen de momenten die voor bedrijven relevant zijn, van invloed kunnen zijn of die vragen om financiële keuzes. Zo maken we de ambitie waar om een leven lang financieel partner te zijn van onze klanten.  

 

Bedrijfsverzekeringen, verzuimverzekeringen, werknemersverzekeringen, risicobeheer of bedrijfskredieten. Daarvoor moet je bij ons zijn. Wij kennen de ins & outs en regelen het graag en goed voor u. Zo kunt u zich focussen op de dagelijkse business en regelen wij de rest. Via de knoppen aan de linkerkant vindt u meer informatie. Liever gelijk vrijblijvend een adviesgesprek plannen? Dat kan. Graag zelfs. Bel vandaag nog met ons team zakelijk via 0548–65 43 71.