Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0548-654371
  • info@wispels.nl
  • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Even voorstellen

Wij zijn WISPELS. Hèt onafhankelijke financiële adviesbureau dat uitblinkt in financiële diensten, service en persoonlijke aandacht. Wij maken financiële keuzes helder en persoonlijk.

Daarmee zijn we een betrokken speler in de markt met Twentse roots en (h)echt team van specialisten. Slimme denkers en sterke doeners. Onze ambitie? Een leven lang financieel partner zijn. Van particulieren, ondernemers/ZZP-ers en bedrijven. Daar krijgen wij energie van.

 

Financieel fit

Een financieel fitte toekomst. Klinkt goed. Maar wij geloven dat cijfers niets zeggen als je mensen en hun wensen niet begrijpt. Je persoonlijk verdiepen in je klanten, inzicht geven in de wereld achter de cijfers en keuzes helder & persoonlijk maken. Daarmee maken we het verschil en creëren we meerwaarde voor onze klanten. Dat is en blijft mensenwerk.

 

Een persoonlijke keuze

Financiële vrijheid, waarde, zekerheid of rust. Dat is een keuze. Die keuze is voor iedereen anders. En afhankelijk van de levensfase waarin je als persoon of bedrijf zit. Daar geloven we in. Als financiële noabers maken we bij WISPELS financiële keuzes echt persoonlijk. Tot achter de komma. Zo geven we klanten grip op de toekomst. Dat gaat verder dan het afsluiten van een verzekering, hypotheek of krediet. Eens persoonlijk kennis maken? Doen we graag.