Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0548-654371
  • info@wispels.nl
  • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Karakter

 

Opa Marinus Wispels stond aan de basis van wat nu financieel adviesbureau WISPELS is. Wat opa in de 60er jaren in een schuurtje in de achtertuin en aan de keukentafel is opgestart, hebben Jan en Mariet Wispels verder uitgebouwd naar een financieel dienstverlener met de focus op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Ook hebben Jan en Mariet de activiteiten verplaatst naar een kantoor in hartje Hellendoorn. Hier heeft (klein)dochter, Pascal Wispels, in 2017 het stokje definitief overgenomen.

In onze karakteristieke dorpsboerderij is veel verbouwd en veranderd, maar de persoonlijke focus en ambitie om ‘een leven lang financieel partner te zijn voor klanten’ staat nog steeds als een huis. Zo bouwen we als team dagelijks, vanuit een pand met een boeiend verleden, aan de financiële toekomst van onze klanten.

Maar onze dorpsboerderij is vooral ook een prettige, laagdrempelige en vertrouwde omgeving waar onze medewerkers en klanten zich thuis voelen. Vragen, advies nodig of eens kennismaken? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje binnen te nemen. De koffie staat klaar.

 

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!