Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0548-654371
  • info@wispels.nl
  • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Ondernemers/ZZP-ers

 

Ondernemers hebben veel taken, verantwoordelijkheden en risico’s. Natuurlijk is ondernemen risico’s nemen. Maar wanneer het om verzekeren gaat, is het wel zaak dat het bewuste of ingecalculeerde risico’s zijn. Weet waarvoor je kiest en waarvoor ook niet. Dat noemen we risicomanagement en dat gaat verder dan een goed zakelijk verzekeringspakket voor u als ondernemer of ZZP-er. 

 

Als financiële noabers staan we naast u als ondernemer en zetten we graag die stap extra. We spreken de taal van ondernemers en praten duidelijke taal. We kennen de momenten die voor ondernemers relevant zijn, van invloed kunnen zijn of vragen om financiële keuzes. Van bijverzekeren of downsizen tot en met het onder de loep nemen van het bestaande verzekeringspakket of de totale financiële planning. Zo maken we de ambitie waar om een leven lang financieel partner te zijn van ondernemers en ZZP-ers.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, inkomensverzekeringen, beroepsverzekeringen of pensioen voor u als ondernemer. Daarvoor moet u bij ons zijn. Wij kennen de ins & outs en regelen het graag en goed voor u. Zo kunt u zich focussen op de dagelijkse business. Via de knoppen aan de linkerkant vindt u meer informatie over onze diensten. Liever gelijk vrijblijvend een adviesgesprek plannen? Dat kan. Graag zelfs. Bel met ons team zakelijk via 0548 – 65 43 71.