Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0548-654371
  • info@wispels.nl
  • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Verzeker jij jezelf van een volgende carrièrestap bij Wispels?

#relatiebeheerder #servicegericht #36-40uur #MBO|HBO #3>ervaring #Hellendoorn

Wispels is hèt onafhankelijke financiële adviesbureau dat in financiële diensten, full-service aanpak en persoonlijke aandacht. Een betrokken speler in de markt met Twentse roots en (h)echt team van specialisten. Slimme denkers en sterke doeners. En dat vanuit onze dorpsboerderij in het centrum van Hellendoorn. Onze ambitie? Een leven lang financieel partner zijn van onze klanten. Particulieren, ondernemers en bedrijven. Daar zijn we grenzeloos in.

Jouw uitdaging

Waar we niet grenzeloos in zijn? Is de capaciteit op onze binnendienst. We groeien en dat biedt carrièrekansen voor een servicegerichte Binnendienst Adviseur. Een gedreven professional met een sterke klantfocus en brede financiële interesses. Een proactieve relatiebeheerder die begrijpt dat jij als financieel partner het verschil kunt maken. Voor onze klantrelaties, voor je collega’s en voor ons kantoor.

Jouw rol

Je hebt een uitdagende rol en vormt een belangrijke schakel in onze aanpak. Aan de ene kant adviseer je zelfstandig particuliere en zakelijke klanten over verzekeringen, hypotheken, vermogensbeheer en RegioBank diensten. Je maakt financiële keuzes helder(s) en persoonlijk. Je ziet ieder contactmoment als een kans. Signaleert behoeftes, adviseert proactief en weet commerciële kansen te creëren & te benutten.

 

TYPISCH WISPELS? PERSOONLIJK, PROFESSIONEEL, PROACTIEF EN PRAKTISCH.

De beste match

Typisch Wispels? Persoonlijk, professioneel, proactief en praktisch. Daar houden wij van. Een klein team van financieel specialisten, met een gezonde groeiambitie. Een kantoor met een mooie historie, maar met nog meer potentie voor de toekomst. Daarom gaat de voorkeur uit naar een collega die al enige ervaring als (binnendienst) adviseur heeft opgedaan bij een soortgelijk kantoor of dienstverlener. Een enthousiaste persoonlijkheid die klaar is voor een volgende stap en zich thuis voelt in een familiebedrijf die de klant echt centraal zet. Om direct aan de slag te gaan, is het belangrijk dat je in het bezit bent van WFT Basis, WFT Schade Particulier & WFT Schade Zakelijk. Beschik je ook over WFT Consumptief Krediet en/of WFT Hypothecair Krediet dan maakt dat het plaatje compleet.

Dè Binnendienst Adviseur bij Wispels

• Beschikt over MBO/HBO denk- & werkniveau.

• Aangevuld met de genoemde WFT-certificaten.

• Is 36 tot 40 uur beschikbaar.

• Ziet het als een uitdaging om samen the next step te zetten.

• Heeft aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (>3 jaar).

• Voelt zich thuis in een klein, gedreven en no-nonsense team.

• Ziet zichzelf wel werken in onze dorpsboerderij in Hellendoorn.

• Herkent zich in de termen proactief, professioneel, praktisch en teamplayer.

• Is in staat om klantwaarde en klanttevrendenheid hoog op de agenda te zetten.

• Heeft kennis van en ervaring met het Officepakket en overige relevante systemen.

 

ONZE AMBITIE? EEN LEVEN LANG FINANCIEEL PARTNER ZIJN VAN ONZE KLANTEN.

ENTHOUSIAST?

Ben jij enthousiast en zie jij het als een uitdaging om als Binnendienst Adviseur bij Wispels aan de slag te gaan? Verzeker jezelf dan van een volgende carrièrekans en stuur je CV & motivatie naar Pascal.wispels@wispels.nl. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen? Dan ben je welkom aan de Woertheweg 1 in Hellendoorn.