Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

 • 0548-654371
 • info@wispels.nl
 • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Cijfer jezelf niet weg. Verzeker jezelf van een volgende carrièrestap bij Wispels.  

Vacature | Klantgedreven Binnendienst Adviseur  

#relatiebeheerder #servicegericht #commercieel #particulieren #32-40uur #MBO|HBO #3>ervaring #Hellendoorn

Wispels is hèt onafhankelijke financiële adviesbureau dat uitblinkt in financiële diensten, full-service aanpak en persoonlijke aandacht. Een betrokken speler in de markt met Twentse roots en (h)echt team van specialisten. Slimme denkers en sterke doeners. En dat vanuit onze dorpsboerderij in het centrum van Hellendoorn. Onze ambitie? Een leven lang financieel partner zijn van onze klanten. Particulieren, ondernemers en bedrijven. Daarin zijn we grenzeloos.   

Jouw uitdaging
Waar we niet grenzeloos in zijn? Is de capaciteit op onze binnendienst. We groeien en dat biedt carrièrekansen voor een servicegerichte Binnendienst Adviseur. Een gedreven professional met een sterke klantfocus en brede financiële interesses. Een proactieve relatiebeheerder die begrijpt dat jij als financieel partner het verschil kunt maken. Voor onze klantrelaties, voor je collega’s en voor ons kantoor.

Jouw rol
Je wordt onderdeel van het team particulieren, hebt een uitdagende rol en vormt een belangrijke schakel in onze persoonlijke aanpak als kantoor Wispels. Aan de ene kant adviseer je klanten zelfstandig over verzekeringen, hypotheken, vermogensbeheer en RegioBank diensten. Je maakt financiële keuzes helder(s) en persoonlijk. Je ziet ieder contactmoment als een kans. Signaleert behoeftes, adviseert proactief en weet commerciële kansen te creëren & te benutten.

Aan de andere kant vorm je een geolied team met je buitendienstcollega’s en ondersteun je ze bij uiteenlopende commerciële activiteiten. Je verdiept je in de klant, onderzoekt de beste optie, stelt offertes op, initieert commerciële acties & volgt ze op, verwerkt mutaties, borgt gegevens & documenten en zorgt dat jouw administratie altijd up to date is. Jouw focus ligt op particuliere klanten, maar waar nodig/mogelijk ondersteun je ook team zakelijk. Zo draag jij bij aan het succes van ons kantoor.

De beste match  
Typisch Wispels? Persoonlijk, professioneel, proactief en praktisch. Daar houden wij van. Een klein team van financieel specialisten, met een gezonde groeiambitie. Een kantoor met een mooie historie, maar met nog meer potentie voor de toekomst. Daarom gaat de voorkeur uit naar een collega die al enige ervaring als (binnendienst) adviseur heeft opgedaan bij een soortgelijk kantoor of dienstverlener. Een enthousiaste persoonlijkheid die klaar is voor een volgende stap en zich thuis voelt in een familiebedrijf dat de klant echt centraal zet.

Om direct aan de slag te gaan, is het belangrijk dat je in het bezit bent van WFT Basis, WFT Schade Particulier, WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen. Beschik je ook over WFT Consumptief Krediet en/of WFT Schade Zakelijk dan maakt dat het plaatje compleet.

 

Dè Binnendienst Adviseur bij Wispels

 • Beschikt over MBO/HBO denk- & werkniveau.
 • Aangevuld met de genoemde WFT-certificaten.
 • Is 32 tot 40 uur beschikbaar.
 • Ziet het als een uitdaging om samen the next step te zetten.
 • Heeft aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (>3 jaar).
 • Voelt zich thuis in een klein, gedreven en no-nonsense team.
 • Ziet zichzelf wel werken in onze dorpsboerderij in Hellendoorn.
 • Herkent zich in de termen proactief, professioneel, praktisch en teamplayer.
 • Is in staat om klantwaarde en klanttevrendenheid hoog op de agenda te zetten.
 • Heeft kennis van en ervaring met het Officepakket ANVA en overige relevante systemen.
 • Communicatief vaardig en commercieel gericht
 • Accuraat en sterk in administratieve afhandeling

Enthousiast?
Ben jij enthousiast en zie jij het als een uitdaging om als Binnendienst Adviseur bij Wispels aan de slag te gaan? Verzeker jezelf dan van een volgende carrièrekans dan en stuur je CV & motivatie naar pascal.wispels@wispels.nl. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen? Dan ben je welkom aan de Woertheweg 1 in Hellendoorn.