Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0548-654371
  • info@wispels.nl
  • 0548-655411
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Persoonlijke situatie centraal

Een verzekering afsluiten is niet zo lastig. De juiste verzekering afsluiten en uw verzekeringspakket goed up to date houden kan wel degelijk het verschil maken. Zeker wanneer u daadwerkelijk gebruik moet maken van een verzekering. Wij geloven dat een goede afhandeling begint met een goede analyse en eerlijk advies. En dat is een keuze. Niet vanuit het standaard product, maar gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Niet uit angst, maar vanuit het hart en de toekomstverwachting.

 

Behoeftes

U loopt nou eenmaal risico’s in het leven. Op verschillende momenten in uw levensfase zijn er verschillende behoeftes. En wijzigingen in uw situatie kunnen impact hebben. Als particulier, ondernemer/ZZP-er of als werkgever. Denk hierbij aan ziekte, schade, wonen of inkomen. Gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren. Wij bieden een ruim pakket aan oplossingen, mogelijkheden en persoonlijke service. We adviseren u bij de juiste keuze en gaan voor de beste prijs/kwaliteit. Dat is en blijft mensenwerk. En maatwerk. Particulier en zakelijk.

 

Wat kunt u allemaal als particulier verzekeren? Dat vindt u via de buttons in de linker kolom. Weten wat wij voor u als werkgever of ondernemer kunnen betekenen? Klik dan op de onderstaande buttons. Liever een gelijk vrijblijvend een adviesgesprek plannen? We helpen u graag.